joi, 30 iulie 2009

Metin2

http://metin2.ro/-Paseste intr-o lume fantastica cu orase pitoresti si peisaje impresionante.
Te asteapta lupte primejdioase!
Devino maestru in artele martiale si protejeaza-ti tara de Forta neagra a Pietrelor Metin.




Metin2 te transpune într-o lume a orientului îndepărtat plină de fantazie şi magie. Prin studii de spiritualitate şi printr-un antrenament fizic asiduu devino Maestru al artelor marţiale şi înfruntă, alături de zeul zmeilor influenţa întunecată a pietrei de metin care, pe furiş, otrăveşte ţara şi locuitorii ei. Apără ţara şi locuitorii unuia din cele trei regate Shinsoo, Chunjo sau Jinno arătându-ţi vitejia în bătălii grozave şi crâncene. Sau încercă să uneşti regatele, pentru a putea deveni singurul stăpânitor al continentului şi pentru a opri forţa distrugătoare a pietrei de metin sau pentru a o stăpâni. Destinul tău, precum şi destinul întregii lumi se află în mâinile tale.
Caracteristici
Un continent, pătruns de violenţă, unde războinici cu totul şi cu totul deosebiţi, trebuie să-şi dovedească curajul în nenumărate aventuri.
Trei regate care se duşmănesc între ele, şi cărora, le poţi pune la dispoziţie forţa ta şi curajul tău.
Poartă-ţi luptele pe jos sau călare, şi nu numai pentru a obţine putere şi proprietăţi, ci şi din onoare!
Devino stăpânul unei cetăţi, şi, împreună cu obştea ta, construieşte propria fortăreaţă!
Învaţă numeroasele stiluri de luptă şi însuşeşte-ţi, prin antrenament special, tot felul de abilităţi, pentru a-ţi înfrânge inamicul!



Există trei regate în continent, şi toate cele trei amintesc de un peisaj tipic oriental.
Shinsoo - Regatul Shinsoo este situată la sud de continent, şi acesta este un regat pe baza comerţului.
Culoarea de pavilion este de culoare roşie.
Chunjo - Regatul Chunjo este situat la vest, este o teocratic regat condus de un lider spiritual.
Culoarea de pavilion este de culoare galbenă.
Jinno - Regatul Jinno revine est a continentului, precum şi un regat este agresiv de ţintire a supremaţiei militare.
Culoarea de pavilion este albastru.

Caractere:


Razboinic-Datorita calitatilor lor,cat si a armelor si armurilor grele,razboinicul joaca un rol esential in lupta la apropiere.Toata atentia lor se concentreaza asupra puterii fizice de fier si a echilibrului spiritual,in functie de specializare,ei produc pagube devastatoare prin manuirea armelor cu ambele brate sau dezameaza atacurile inamicilor cu sabia si scutul.



Ninja-Sunt asasini profesionisti,capabili in orice moment sa loveasca tacut si pe neasteptate.Pentru a asigura repeziciunea si viteza atacurilor,acesti asasini din umbra sunt echipati cu armuri usoare.Astfel,nu sunt impiedicate miscarile lor unduitoare.In functie de calificare,ninja sunt capabili de a manui vartuozitate atat pumnalul cat si arcul in lupta la distanta.







Sura-Sunt luptatori inzestrati cu puteri magice de cand au lasat samanta diavolului sa incolteasaca in bratele lor.Din aceasta cauza sunt in stare sa lupte dibaci cu sabia,in lupta la apropiere,dar si sa produca pagube inamicului in lupta la distanta,prin utilizarea magiei.Prin specializare,sura isi pot imbunatati vrajile de atac sau isi pot insusu noi vraji de intarire.




Saman-Inzestrati cu intelepciunea unor lungi cercetari,Shamanii folosesc in lupata vraja si magia.Calitatile lor mistice vin astfel nu doar in ajutorul lor insisi ci si a fratilor lor de arme.Prin specializarea lor,samanii pot amplifica atacul sau pot dezvolta magia de vindecare si sustinere.






Pietre metin:

Piatra luptei: -se gaseste in general in tinutul Pyongmu,cu level 5-10 categoria 5.Are culoarea albastra si "trezeste" la viata animale salbatice.




















Piatra bataliei: -se gaseste in tinutul Pyongmu, avand levelul divers categoria5.Trezeste la viata animale salbatice dar si amazoane.




Piatra lacomiei: -se gaseste in Pyongmu,in special pe marginea lacurilor.Are culoarea mov, levelul divers categoria 10-15.















Piatra necazului: - este o piatra rara,culoare verde level divers categoria 5.Trezeste la viata animale slbatice(tigrii,ursi,mistreti...).











Piatra amarului (negriciunii): -se gaseste in Bakra cat si in Pyongmu.Trezeste la viata animale salbatice cat si amazoane,amazoane comandant,infanteristi,etc. Are culoarea portocalie avand level divers categoria 10-15.















Piatra metin a geloziei : - se gaseste in Bakra ,level divers, categoria 15.Trezeste la viata arcasi brutali,infanteristi salbatici,arcasi de vant negru...etc. Culoare mov "cu pete" verzi.













Piatra umbrei:se gaseste in desert,level divers si trezeste la viata creaturile desertului.(beduin,serpi,scorpion regal,ochi de desert...etc).



















Piatra sufletului: se gaseste in desert,level divers ,trezeste la viata creaturile desertului.















Piatra puterii : Se gaseste in desert sau in turnul vampirilor.Level divers,trezeste la viata creaturile specifice zonei.